Reparatie auto

Elke reparatie van uw auto is bij Autobedrijf Imminkhuizen in goede handen. Wij repareren uw auto vakkundig. Onze monteurs staan graag voor u klaar. Heeft u schade of is er iets anders mis met uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt dit doen door te bellen met 0343-561318.

Reparatie auto in geval van schade

Een ongeluk zit in de klein hoekje zeiden ze vroeger al, maar meer dan eens zien wij dat terug bij de auto’s van onze klanten. Hoe snel kun je niet een klein deukje oplopen. Helaas behoort ook flinke schade tot de serie van schadegevallen die we voorbij zien komen. Voor de reparatie van uw auto bent u bij Autobedrijf Imminkhuizen van harte welkom!

Hoe vervelend schade aan uw auto ook is. Onze monteurs staan graag voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Vakkundig wordt de schade bekeken en wordt de schade aan uw auto verholpen.

Uw auto kapot? Laat ons uw auto repareren.

Het komt bijna nooit gelegen; een auto die het niet meer doet. Net wanneer je boodschappen wilt doen of wanneer je naar je werk moet, doet je auto het niet meer. Vervelend. Bij Autobedrijf Imminkhuizen denken we graag met u mee. We vinden het immers zelf ook niet fijn om stil te staan. Uw auto laten repareren is daarom bij Autobedrijf Imminkhuizen in goede handen.

Voorbeelden van reparatie auto:

Auto laten repareren?

Uw auto laten repareren? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons nummer 0343-561318 of via ons contactformulier. Van harte welkom!

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze werkplaats!

Voor een onderhouds-, reparatie- of APK beurt.

NU EEN AFSPRAAK MAKEN!

APK Reminder

Vul uw kenteken (zonder - ), naam en emailadres in, en wij sturen u een herinnering als uw auto APK gekeurd moet worden.
  • ONZE KEURMERKEN

  • brand image
  • Bovag
  • RDW