Over Autobedrijf Imminkhuizen

Geschiedenis Autobedrijf Imminkhuizen

Op 18 juni 1969 besloot Dirk Imminkhuizen van zijn hobby zijn werk te maken. Hij laat zich officieel inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Een nieuw bedrijf is geboren. Het blijkt een goede stap te zijn geweest want al snel groeit het bedrijf en komen er veel mensen uit Langbroek en de hele regio voor het kopen van een auto of voor onderhoud. Al snel komt er een monteur bij om aan de vraag te voldoen. In 1980 komt Jannie Imminkhuizen ook in het bedrijf om de administratie te doen.

Er blijft maar groei in het bedrijf zitten en in 1988 wordt er een nieuwe werkplaats gebouwd om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn. In 2008 wordt de volgende mijlpaal bereikt. Zoon Jan Herman komt in de zaak. Hij gaat op dezelfde voet verder als zijn ouders. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan dus voorop in de bedrijfsvoering.

De filosofie achter Autobedrijf Imminkhuizen

Onze bedrijfsfilosofie is al ruim 45 jaar dezelfde! Transparantie, persoonlijke aandacht en 100% kwaliteit zijn de peilers voor ons bedrijf.

Wij zijn een echt familiebedrijf waardoor we deze peilers van ons bedrijf kunnen waarmaken en uitstralen. Doordat we een familiebedrijf zijn hebben we korte lijnen en zijn we zeer betrokken bij onze klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is van het succes van ons bedrijf. Door onze jarenlange opgebouwde ervaring binnnen de autobranche kunnen we u vele voordelen bieden. Het grootste voordeel voor u is dat u een aanspreekpunt heeft als het gaat om uw auto.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze werkplaats!

Voor een onderhouds-, reparatie- of APK beurt.

NU EEN AFSPRAAK MAKEN!

APK Reminder

Vul uw kenteken (zonder - ), naam en emailadres in, en wij sturen u een herinnering als uw auto APK gekeurd moet worden.
  • ONZE KEURMERKEN

  • brand image
  • Bovag
  • RDW